Trouwalbums

Basic Trouwalbums

Het basic trouwalbum is inbegrepen in het halve en hele dag trouwpakket.

Kaft: Leer (mogelijk: zwart of bruin leer) of linnen (mogelijk in: zilver, grijs grof linnen, blauw, rood, zwart etc) De foto's worden digitaal in het album geplaatst vervolgens wordt het album gedrukt. Het album bevat goede kwaliteit fotopapier en u kunt kiezen uit normale pagina's of flat pages (dan bollen de bladzijden niet op als u het album opent en blijven netjes plat in het album liggen. 

*Indien u een klassiek inplak album wenst is de meerprijs  €275,- euro op de prijs van het fotografie pakket i.v.b. de tijd voor het inplakken (Kost meer tijd dan een album digitaal opmaken en laten drukken) en de foto's die los besteld moeten worden evenals het album. 

Inplak albums lever ik op 30 x 30 cm formaat.

Luxe digitale opmaak albums van zeer hoge kwaliteit vanaf € 300,- extra per fotografie pakket.

*    *    *

Luxe Trouwalbums

Modern 

Al vanaf een meerprijs van € 300,- kan ik een luxe trouwalbum (album type 1) incl. BTW & grafische vormgeving verzorgen. Dit groot formaat trouwalbum van 30×30 cm heeft een omslag van echt leer en kenmerkt zich door de solide afwerking, stevige bindwijze en haarscherpe contrastrijke afdrukken op topkwaliteit Fuji Lustre fotopapier. 

Dit album heeft standaard 24 pagina’s en kan tegen een meerprijs uitgebreid worden met extra pagina’s. De stevige bladen hebben een perfecte 180 graden vlakligging. Bij dit type album is géén fotocover mogelijk. De omslag is te verkrijgen in zwart of wit leder. Het album wordt geleverd in een luxe bewaardoos. 

Vraag hier een offerte aan voor de luxe trouwalbums

Premium

Album type 2 is een luxe gedrukt album met een chique uitstraling te verkrijgen vanaf € 600 incl. BTW & grafische vormgeving. 

Dit type album heeft een op geschuimde cover (voorzien van een foto) en extra verdikte bladen waardoor het album meer body krijgt. Ook is de afwerking luxer dan het album van type 1. Album type 2 is handgemaakt door de boekbinder en kenmerkt zich door de luxe materiaal. 

Royal

Het Palazzo album (type 3) is een alternatief voor het moderne gedrukte album en het traditioneel geplakte album te verkrijgen vanaf € 700,- incl. BTW & incl. grafische vormgeving.

De bladen van het album worden digitaal vormgegeven waarna hiervan fotoafdrukken worden gemaakt op paginagrootte 30×30 cm. Fuji garandeert hierbij een kleurhoudbaarheid van minstens 100 jaar. Het Palazzo album is een chic en tijdloos album met een zeer luxe uitstraling en is te verkrijgen in wit of zwart leer.


*    *    *

Using Format